İç Pilavlı Biftek Sarma |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İç Pilavlı Biftek SarmaBiftek Nasıl Pişirilir - Biftek Sarma - Pilavlı Biftek - İç Pilavlı Biftek - Biftek Sarma Tarifi - Biftek Nasıl Yapılır - Biftek Yemekleri - Et Yemekleri - Fırında Biftek Kullanılan Malzemeler: 1 kg biftek 1/2 su bardağı pirinç 3 soğan 1 çorba kaşığı fıstık 1 çorba kaşığı kuş üzümü 1 küp şeker zeytinyağı yenibahar tuz Kaç Kişilik:4 Tarifi: Etler bir gece önceden zeytinyağı, soğan, sarımsak, karabiber ve tuz karışımında bekletilir Bir tencereye yağ koyulur ve soğanlar kavrulur![]() İçine fıstık ve kuş üzümü atılır Yıkanmış pirinç eklenir ve karıştırılır Baharatları da atılarak biraz diri olarak pişirilir![]() Hazırlanan bu iç etlerin içine koyulur ve sarılır Bunlar bir tepsiye dizilir ve tepsini üstü folyo ile kapatılır, 200 derecede etler pişirilir alıntı |
|
|
|