![]() |
Brüksel Lahanalı Bonfile |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Brüksel Lahanalı BonfileBrüksel Lahanalı Bonfile (4 Kişilik) Malzemeler 700 gr Brüksel Lahanası 3 Su Bardağı Et Suyu 125 gr İrmik 4 Çorba Kaşığı Sıvı Yağ 1 Soğan 1 Çorba Kaşığı Margarin 1 Defne Yaprağı 200 gr Süt Kreması Tuz, Karabiber 4 Bonfile 2 su bardağı et suyunu bir tencerede kaynatın ![]() ![]() ![]() ![]() Bu arada soğanı soyup küçük küpler halinde doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İrmikli karışımı kareler halinde kesip tavadan alın ![]() ![]() Bonfileleri tuz ve karabiberle ovun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|