![]() |
Oktay Usta İskender |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Oktay Usta İskenderİskender Tarifi - İskender Yapılışı - İskender Nasıl Yapılır - İskender Malzemeleri Malzemeler: 6 Tırnak Pide 400 Gr ![]() 1 Kase Yoğurt 1 Kavanoz Domates Sos 2 Çorba K ![]() Domates Biber Tuz Karabiber Sıvıyağ Hazırlanışı: Bonfile eti ince bir şekilde doğrayıp sıvıyağ koyduğumuz tavada önlü arkalı kızartıyoruz ![]() ![]() ![]() Önceden ısıtılmış 180 derece fırında biraz kızarttıktan sonra servis tabağına alıyoruz ![]() ![]() ![]() Domates sosu biraz sıvıyağ koyduğumuz bir tavada pişiriyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() İskenderin üzerine döküyoruz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|