Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
biftek, sarması, sulu

Sulu Biftek Sarması

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Sulu Biftek Sarması



Biftek Tarifi - Biftek Sarması Nasıl Yapılır - Sarma Biftek Nasıl Pişirilir
Malzemeler:


4 dilim biftek

1 adet közlük biber

4 çorba kaşığı lor peyniri

1 çay kaşığı karabiber

4 çorb ak aşığı sıvıyağ

Sos için:

1,5 su bardağı su

3 çorba kaşığı sıvıyağ

1 çorba kaşığı salça

1 çay kaşığı tuz

Yapılışı:


Köz biber ezilir Üzerine lor ve karabiber eklenir ve karıştırılır Biftekler inceltilir İç malzemesi bifteklere paylaştırılır ve rulo yapılır


Her rulo ikiye kesilir ve uçları kürdanla tutturulur Tavaya yağ konur Sarmalar renk alacak kadar kızartılır


Başka bir tencereye sos malzemesi konur, bir taşım kaynatılır Biftek ruloları sosun içine atılır Kapak kapatılır Kısık ateşte yarım saat kadar pişirilir




alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.