Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kapama

Kapama

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kapama



Kapama Tarifi - Kapama Yapılışı - Kapama Nasıl Yapılır - Kapama Malzemeleri

2 çay bardağı sıvı yağ

6 adet tavuk but (baget)

3 bardak pirinç

bir tutam karabiber

bir tutam tuz

2 adet Knorr Tablet Tavuk Bulyon


Hazırlanışı

İlk olarak yağladığımız tavaya butlarımızı yerleştiriyoruz Sonra tavuk bulyonumuzu bir kap içinde ısıtarak eritiyoruz Sonra pirinçlerimizi tavukların etrafına koyuyoruz (dağıtarak) ve erittiğimiz bulyon suyunu üzerine döküyoruz Üzerine karabiber ve tuz atıyoruz Sonra fırına sürüyoruz 40-45 dk sonra yemeğiniz hazır

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.