![]() |
Marmara Usulü Hindi Biftek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Marmara Usulü Hindi Biftekİçindekiler: 5 adet Banvit Hindi Biftek 25 gr tereyağı 50 gr pastırma (dilimlenmiş) 300 gr domates (soyulmuş, iri doğranmış) 1 dal biberiye (yapraklanmış) 1 tatlı kaşığı kekik 200 gr kaşar peyniri (dilimlenmiş) 100 gr havuç (iri doğranmış, haşlanmış) 100 gr patates (iri doğranmış, haşlanmış) 100 gr kabak (iri doğranmış, haşlanmış) Tuz, karabiber (arzu edilen miktarda) Yapılışı Isıtılmış bir çorba kaşığı yağda etlerin her yüzlerini 3`er dak ![]() ![]() Aynı tavaya pastırmaları koyun, 1-2 dak ![]() ![]() ![]() ![]() Domates, biberiye ve kekiği harmanlayıp 3-4 dak ![]() ![]() Havuç, kabak ve patatesi ayrı ayrı püre kıvamına gelinceye kadar robottan geçirin ![]() ![]() Etleri, sebze püreleri ve domates sosu ile birlikte servis yapın ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|