Kırmızı Biberli Hindi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kırmızı Biberli HindiKırmızı Biberli Hindi Tarifi - Kırmızı Biberli Hindi Yapılışı - Kırmızı Biberli Hindi Nasıl Yapılır - Banvit Kırmızı Biberli Hindi ![]() İçindekiler: 1 tabak Banvit Hindi Göğüs Kuşbaşı 2 çorba kaşığı zeytinyağı 3 adet soğan (piyaz doğranmış) 2 çorba kaşığı pul kırmızıbiber 300 ml piliç suyu 100 ml krema 2 adet taze soğanın yeşil kısmı (ince kıyılmış) Yağı ısıtın Soğanları, karıştırarak, hafif kahverengi oluncaya kadar yaklaşık 10 dak soteleyin![]() Etleri ilave edin Hızlı ateşte, karıştırmaya devam ederek, yaklaşık 5 dak pişirin Pul kırmızıbiber ve piliç suyunu ekleyip, hızlı ateşte kaynama noktasına kadar ısıtın Ateşi kısın Etler yumuşayıncaya kadar, yaklaşık 20 dak pişirin![]() Kremayı ekleyin Bir kez karıştırıp, kaynama noktasına kadar ısıtın![]() Taze soğan serperek servis yapın
|
|
|
|