Tavuklu Çevirme |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Tavuklu ÇevirmeTavuklu Çevirme Tarifi - Tavuklu Çevirme Yapılışı - Tavuklu Çevirme Nasıl Yapılır - Tavuklu Çevirme Malzemeleri Patlicanlari uzunlamasina keserek 10 dak Tuzlu suda bekletip, suyunusüzün Patlicanlari kizartin ve yaginin süzülmesini saglayin![]() Tavuklari kusbasi seklinde dograyin Incecik kiyilmis soganla suyunuçekinceye kadar kavurun Kenarda dinlendirin![]() Diger tarafta fistiklari kavurun Pirinci tuzu ve yenibahari ilave ederek içpilavi hazirlayin ![]() Çukur bir tencerenin altina patlicanlari ortadan yukariya dogru yerlestirin ![]() Tencerenin dibinin tamamen örtülmüs olmasina özellikle dikkat edin ![]() Pilavin yarisini patlicanlarin üzerine yerlestirin Bunun üzerine tavukluharcii daha sonra da pilavin geri kalanini yayin
|
|
|
|