![]() |
Hindistancevizli Tavuk |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hindistancevizli TavukHindistancevizli Tavuk Tarifi - Hindistancevizli Tavuk Yapılışı - Hindistancevizli Tavuk Nasıl Yapılır - Hindistancevizli Tavuk Malzemeleri MALZEMELER 4 Adet Tavuk Bonfile(180-200gr) Köri Tuz 120 gr Un 2 Adet Yumurta 120 gr Hindistan Cevizi Kızartmak İçin Yağ Süslemek İçin Limon Dilimleri YAPILIŞ TARİFİ Tavuk etini soğuk suyla yıkayın, kagıt havlu ile kurulayın, ortadan ikiye kesin ![]() Parçaları köri ile oyun, tuzlayın ![]() en sonrendelenmiş Hindistan cevizine hulayın ![]() Kızartma yağını fritözde veya derin bir tencerede 170 derece ısıtın ![]() parçalarını bol yağda 7-8 dakika altın rengi olana kadar kızartın, delikli kepçe ile havlu üzerine çıkartın ![]() |
![]() |
![]() |
|