![]() |
Susamlı Tavuk Kanadı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Susamlı Tavuk Kanadı![]() Susamlı Tavuk Kanadı Malzemeler: 8 adet tavuk kanadı 2 yemek kaşığı sıvı yağ 2 yemek kaşığı soya sosu 1 yemek kaşığı rendelenmiş taze zencefil 4 adet sarmısak, kabukları soyulmuş ve ezilmiş ![]() 2 yemek kaşığı susam Tarifi: Tavuk kanaklarını eklem yerlerinden 2 parçaya kestirin ![]() ![]() Bir cam kaseye soya sosunu, zencefili, sarmısağı ve sıvı yağı koyun ![]() ![]() ![]() Kanatları sostan çıkarın, üzerlerine yapışan zencefilleri temizleyin ve kanatlara susam serpin ![]() ![]() Önceden 250 derecede ısıtılmış fırında bir kere alt-üst ederek 10-14 dakika kızartın ![]() |
![]() |
![]() |
|