![]() |
Prenses Tavuk |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Prenses Tavuk![]() Malzemeler 4 adet tavuk göğsü (kol kısmı ile birlikte) 1 bardak pirinç 1 adet kuru soğan 4 yemek kaşığı sıvıyağı 1 yemek kaşığı fıstık içi 2 yemek kaşığı kıyılmış dereotu 4 adet kereviz sapı 1 yemek kaşığı margarin 1 yemek kaşığı un 1 bardak su Tuz Karabiber Tarifi Pirinci ılık ve tuzlu suda ıslatın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Soğanları sıvıyağda pembeleştirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tavukların içine hazırladığınız harçtan doldurun ![]() ![]() Tavukları fırın kabına dizin ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|