Acılı Tavuk Kanatları |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Acılı Tavuk KanatlarıAcılı Tavuk Kanatları Tarifi - Acılı Tavuk Kanatları Nasıl Yapılır - Acılı Tavuk Kanatları Malzemeleri Acılı Tavuk Kanatları Elif Korkmazel 1 kilo tavuk kanadı 2 adet soğan 3 diş sarımsak 1 adet kırmızıbiber 1 çay bardağı ketçap 2 çorba kaşığı toz şeker 4 çorba kaşığı üzümsirkesi Tuz, karabiber Soğanları, sarımsak ve biberlerimutfak robotunda kıyın Üzerine ketçap, toz şeker ve sirkeyi koyup karıştırın Bu karışımı bir tencereye koyup 5 dakika kaynatın İçine tavuk kanatlarını koyup 5 dakika daha kaynatın ve fırın tepsisine boşaltın 200 derecedeki önceden ısıtılmış fırında 20 dakika tavuklar kızarana dek pişirin Yanında salata ile sıcak servis yapın |
|