![]() |
Acılı Tavuk Kanatları
Acılı Tavuk Kanatları Tarifi - Acılı Tavuk Kanatları Nasıl Yapılır - Acılı Tavuk Kanatları Malzemeleri
Acılı Tavuk Kanatları Elif Korkmazel 1 kilo tavuk kanadı 2 adet soğan 3 diş sarımsak 1 adet kırmızıbiber 1 çay bardağı ketçap 2 çorba kaşığı toz şeker 4 çorba kaşığı üzümsirkesi Tuz, karabiber Soğanları, sarımsak ve biberlerimutfak robotunda kıyın. Üzerine ketçap, toz şeker ve sirkeyi koyup karıştırın. Bu karışımı bir tencereye koyup 5 dakika kaynatın. İçine tavuk kanatlarını koyup 5 dakika daha kaynatın ve fırın tepsisine boşaltın. 200 derecedeki önceden ısıtılmış fırında 20 dakika tavuklar kızarana dek pişirin. Yanında salata ile sıcak servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.