![]() |
Tavuklu Karnabahar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tavuklu KarnabaharTavuklu Karnabahar graten - Tavuklu Karnabahar tarifi Malzemeler : * 1 adet karnabahar Üzeri için: * 100 gr ![]() * 1 soğan * 3 diş sarımsak * 1 havuç * tuz, karabiber * zeytinyağı Beşamel sos için: * 2 çorba k ![]() * 3 su b ![]() * zeytinyağı, * tuz,karabiber * muskat Üzeri için: * rende kaşar Hazırlanışı : llk olarak karnabaharları çiçek çiçek ayırarak haşlayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beşamel sos için unu sıvıyağ ile kavurun ![]() ![]() ![]() Harç ve beşamel sos hazırlanınca pişen karnabaharlar fırın kabının altına yayılır ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|