![]() |
Susamlı Piliç Nugat |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Susamlı Piliç NugatSusamlı Piliç Nugat tarifi - Susamlı Piliç Nugat yapilisi ![]() 600 Gr piliç gögsü 1 Su bardagi un 1 Su bardagi misir nisastasi 1 Çay kasigi kabartma tozu 2 Adet yumurta 1/2 Su bardagi su Tuz Karabiber 5 Çorba kasigi susam 2 Su bardagi siviyag (kizartmak için) Hazırlanışı Un, nisasta, kabatma tozu, yumurta, su, tuz ve karabiberi derin bir kaba koyun ![]() Çirpma teli ile 5 dakika çirpin ve 15 dakika dinlenmeye birakin ![]() Piliç gögsünü derisini çikardiktan sonra ince küp seklinde kesin ![]() Etleri hazirladiginiz bulamaca batirdiktan sonra susama bulayin ![]() Kizdirilmis siviyaga atip etleri 5 dakika kadar kizartin ![]() Kizaran parçalari kagit peçete üzerine çikartarak yagin fazlasini çektirin ![]() Sicak olarak servis yapin ![]() |
![]() |
![]() |
|