Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
nugat, piliç, susamlı

Susamlı Piliç Nugat

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Susamlı Piliç Nugat



Susamlı Piliç Nugat tarifi - Susamlı Piliç Nugat yapilisi


600 Gr piliç gögsü

1 Su bardagi un

1 Su bardagi misir nisastasi

1 Çay kasigi kabartma tozu

2 Adet yumurta

1/2 Su bardagi su

Tuz

Karabiber

5 Çorba kasigi susam

2 Su bardagi siviyag (kizartmak için)
Hazırlanışı

Un, nisasta, kabatma tozu, yumurta, su, tuz ve karabiberi derin bir kaba koyun

Çirpma teli ile 5 dakika çirpin ve 15 dakika dinlenmeye birakin

Piliç gögsünü derisini çikardiktan sonra ince küp seklinde kesin

Etleri hazirladiginiz bulamaca batirdiktan sonra susama bulayin

Kizdirilmis siviyaga atip etleri 5 dakika kadar kizartin

Kizaran parçalari kagit peçete üzerine çikartarak yagin fazlasini çektirin

Sicak olarak servis yapin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.