![]() |
Susamlı Piliç Nugat
Susamlı Piliç Nugat tarifi - Susamlı Piliç Nugat yapilisi
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg 600 Gr piliç gögsü 1 Su bardagi un 1 Su bardagi misir nisastasi 1 Çay kasigi kabartma tozu 2 Adet yumurta 1/2 Su bardagi su Tuz Karabiber 5 Çorba kasigi susam 2 Su bardagi siviyag (kizartmak için) Hazırlanışı Un, nisasta, kabatma tozu, yumurta, su, tuz ve karabiberi derin bir kaba koyun. Çirpma teli ile 5 dakika çirpin ve 15 dakika dinlenmeye birakin. Piliç gögsünü derisini çikardiktan sonra ince küp seklinde kesin. Etleri hazirladiginiz bulamaca batirdiktan sonra susama bulayin. Kizdirilmis siviyaga atip etleri 5 dakika kadar kizartin. Kizaran parçalari kagit peçete üzerine çikartarak yagin fazlasini çektirin. Sicak olarak servis yapin. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.