![]() |
Güveçte Tavuk Eti |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güveçte Tavuk Etigüveçte tavuk tarifi - tavuk yemekleri - güveçte tavuk nasıl yapılır ![]() Güveçte tavuk eti malzemeleri Yarım çay bardağı ayçiçeği yağı 400 gr tavuk göğüs eti 400 gr mantar 3 domates 2 sivri biber 1 soğan 1 yemek kaşığı domates salçası 1 tatlı kaşığı acı biber salçası Tuz Karabiber Üzeri için Rendelenmiş kaşar peyniri Maydanoz Güveçte tavuk eti hazırlanışı Özel günlerimize uygun yemek tarifleri arasında üst sıralarda bulunan yemeğimize başlayalım ![]() Soğanı piyazlık doğrayın ve bir tencerede ayçiçeği yağı ile pembeleşinceye kadar kavurun ![]() Salçaları ekleyip karıştırın ![]() ![]() Küp doğradığınız domatesler, sivri biberler ve mantarları da ekleyip kısık ateşte 30 dakika pişirin ![]() Tuz ve karabiberi ekleyin ![]() ![]() Fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirin ![]() ![]() Güveçte tavuk eti artık hazır, afiyet olsun ![]() |
![]() |
![]() |
|