Goldolda Tavuk |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Goldolda TavukGoldolda Tavuk Tarifi - Goldolda Tavuk Yapılışı - Goldolda Tavuk Nasıl Yapılır - Goldolda Tavuk Malzemeleri MALZEMELER : 1 adet tavuk göğüs eti (2 kişilik) 250 gr kültür mantarı 2 adet domates 3-4 adet kereviz sapı 1 çaybardağı kaşar rendesi tuz karabiber toz kırmızı biber tereyağı folyo kağıdı HAZIRLANIŞI Tavuk etlerini kus başı kesip tereyağında toz kırmızı biber ile rengi değişene kadar kavurun Sonra sırası ile ince kıyılmış mantar, küp kesilmiş domates, tuz ve karabiberi ekleyin Suyunu çekene dek pişirin Folyodan 2 adet dikdörtgen kesin üzerine yemek paylaştırınÜstüne de kaşar rendesi serpin Üzerinde ufak bir delik kalacak şekilde folyoları gondol şeklinde kapatın kızgın fırında kaşar eriyene dek pişirin |
|