ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Yemek Tarifleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=609)
-   -   Goldolda Tavuk (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=193215)

Prof. Dr. Sinsi 06-28-2012 12:02 PM

Goldolda Tavuk
 
Goldolda Tavuk Tarifi - Goldolda Tavuk Yapılışı - Goldolda Tavuk Nasıl Yapılır - Goldolda Tavuk Malzemeleri

MALZEMELER :


1 adet tavuk göğüs eti (2 kişilik)

250 gr kültür mantarı

2 adet domates

3-4 adet kereviz sapı

1 çaybardağı kaşar rendesi

tuz

karabiber

toz kırmızı biber

tereyağı

folyo kağıdı



HAZIRLANIŞI


Tavuk etlerini kus başı kesip tereyağında toz kırmızı biber ile rengi değişene kadar kavurun. Sonra sırası ile ince kıyılmış mantar, küp kesilmiş domates, tuz ve karabiberi ekleyin. Suyunu çekene dek pişirin. Folyodan 2 adet dikdörtgen kesin üzerine yemek paylaştırın.Üstüne de kaşar rendesi serpin. Üzerinde ufak bir delik kalacak şekilde folyoları gondol şeklinde kapatın. kızgın fırında kaşar eriyene dek pişirin.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.