![]() |
Kaşarlı Tavuk Şinitzel |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kaşarlı Tavuk ŞinitzelKaşarlı Tavuk Şinitzel Tarifi - Kaşarlı Tavuk Şinitzel Yapılışı - Kaşarlı Tavuk Şinitzel Nasıl Yapılır - Kaşarlı Tavuk Şinitzel Malzemeleri 2 kişilik 2 tavuk göğsü(dövülmüş) 1 çay bardagı galeta unu 1 yumurta 1,5 çay kaşığı acı toz kırmızı biber çay kaşığı ucuyla tuz ve karabiber 3 çorba kaşığı sıvıyağ bir kapta galeta unu,toz biber,karabiber ve tuzu harmanlıyoruz ![]() çırpıyoruz ![]() ![]() ![]() FIRINDA KAŞARLI KAYIN MANTARI İÇİN: 1 paket kayın mantarı kaşar peyniri rendesi 1 çorba kaşığı tereyağı tuz,karabiber bir fırın kabına veya güveç bir kaba mantarları 2'ye keserek diziyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|