Zeytinyağlı Taze İç Bakla |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Zeytinyağlı Taze İç BaklaZeytinyağlı Taze İç Bakla Tarifi - Zeytinyağlı Taze İç Baklanın Yapılışı - Zeytinyağlı Tarifler Malzemeler 500 gram iç bakla 1 adet soğan 3 diş sarımsak 1 kahve fincanı zeytinyağı 1 adet havuç 1 tatlı kaşığı un 1 çay kaşığı tuz Yarım limonun suyu 5 dal dereotu Yapılışı Baklaların dış kabuklarını ayıklayın ve yıkayın Soğan ve sarımsakları ince kıyın, 1 kahve fincanı zeytinyağında kavurun Havucu küp şeklinde küçük doğrayarak, kavrulan soğana ekleyin Birlikte 2 dakika daha kavurun Sırasıyla unu, baklayı, limon suyunu, tuzu ilave edin Birlikte 10 dakika kaynatın, ince kıyılmış dereotuyla süsleyip ılık olarak servis yapın |
|