Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
bakla, taze, zeytinyağlı

Zeytinyağlı Taze İç Bakla

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Zeytinyağlı Taze İç Bakla



Zeytinyağlı Taze İç Bakla Tarifi - Zeytinyağlı Taze İç Baklanın Yapılışı - Zeytinyağlı Tarifler

Malzemeler


500 gram iç bakla

1 adet soğan

3 diş sarımsak

1 kahve fincanı zeytinyağı

1 adet havuç

1 tatlı kaşığı un

1 çay kaşığı tuz

Yarım limonun suyu

5 dal dereotu

Yapılışı


Baklaların dış kabuklarını ayıklayın ve yıkayın Soğan ve sarımsakları ince kıyın, 1 kahve fincanı zeytinyağında kavurun Havucu küp şeklinde küçük doğrayarak, kavrulan soğana ekleyin Birlikte 2 dakika daha kavurun Sırasıyla unu, baklayı, limon suyunu, tuzu ilave edin Birlikte 10 dakika kaynatın, ince kıyılmış dereotuyla süsleyip ılık olarak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.