![]() |
Zeytinyağlı Taze İç Bakla
Zeytinyağlı Taze İç Bakla Tarifi - Zeytinyağlı Taze İç Baklanın Yapılışı - Zeytinyağlı Tarifler
Malzemeler 500 gram iç bakla 1 adet soğan 3 diş sarımsak 1 kahve fincanı zeytinyağı 1 adet havuç 1 tatlı kaşığı un 1 çay kaşığı tuz Yarım limonun suyu 5 dal dereotu Yapılışı Baklaların dış kabuklarını ayıklayın ve yıkayın. Soğan ve sarımsakları ince kıyın, 1 kahve fincanı zeytinyağında kavurun. Havucu küp şeklinde küçük doğrayarak, kavrulan soğana ekleyin. Birlikte 2 dakika daha kavurun. Sırasıyla unu, baklayı, limon suyunu, tuzu ilave edin. Birlikte 10 dakika kaynatın, ince kıyılmış dereotuyla süsleyip ılık olarak servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.