Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kereviz, sarımsaklı, zeytinyağlı

Zeytinyağlı Sarımsaklı Kereviz

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Zeytinyağlı Sarımsaklı Kereviz



kereviz nasıl pişirilir - kereviz yemeği yapılışı - sarımsaklı kereviz - zeytinyağlı kereviz



Malzemeler:


4 adet orta boy kereviz

8 diş sarımsak

6 çorba kaşığı zeytinyağı

1 çay kaşığı şeker

1 adet limon

1 tatlı kaşığı tuz

1 çay bardağı su

Üzeri için:

10-15 dal dereotu


Tarifi:


Kerevizler soyulur ve kuşbaşı büyüklüğünde doğranır Sarımsaklar birkaç parçaya kesilir


Sarımsak, tuz, şeker kereviz ve limon suyu karıştırılır bir tencereye aktarılır Üzerine su ve zeytinyağı gezdirilir


Kapaklı olarak kısık ateşte yumuşayana kadar pişirilir Soğuyunca servis yapılır


Üzerine dereotu serpilir



alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.