![]() |
Karamelize Enginar Kalbi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karamelize Enginar KalbiKaramelize Enginar Kalbi Tarifi - Karamelize Enginar Kalbi Nasıl Yapılır - Karamelize Enginar Kalbi Malzemeleri Malzemeler 1 limon suyu 1tatli kasigi seker 125 ml su 200 ml zeytinyagi 24 adet enginar kalbi 1 adet sogan 1 çay bardagi rendelenmis parmesan tuz karabiber Hazırlanış 1 Soyulmus ve ayiklanmis enginarlari, su, zeytinyagi, dogramis sogan, tuz ve karabiber ile tencereye koyun ve düsük isida pisirin ![]() 2 Suyunu çektiginde limon ve seker ekleyin ve çektirin ![]() 3 Enginarlari karamelize olup renkleri hafif dönene kadar pisirin ![]() 4 Rendelenmis parmesani ekleyin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|