ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Yemek Tarifleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=609)
-   -   Karamelize Enginar Kalbi (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=192763)

Prof. Dr. Sinsi 06-28-2012 11:44 AM

Karamelize Enginar Kalbi
 
Karamelize Enginar Kalbi Tarifi - Karamelize Enginar Kalbi Nasıl Yapılır - Karamelize Enginar Kalbi Malzemeleri



Malzemeler

1 limon suyu

1tatli kasigi seker

125 ml su

200 ml zeytinyagi

24 adet enginar kalbi

1 adet sogan

1 çay bardagi rendelenmis parmesan

tuz

karabiber


Hazırlanış

1 Soyulmus ve ayiklanmis enginarlari, su, zeytinyagi, dogramis sogan, tuz ve karabiber ile tencereye koyun ve düsük isida pisirin.


2 Suyunu çektiginde limon ve seker ekleyin ve çektirin.


3 Enginarlari karamelize olup renkleri hafif dönene kadar pisirin.


4 Rendelenmis parmesani ekleyin. Karistirip hemen servis edin.



Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.