![]() |
Karamelize Enginar Kalbi
Karamelize Enginar Kalbi Tarifi - Karamelize Enginar Kalbi Nasıl Yapılır - Karamelize Enginar Kalbi Malzemeleri
Malzemeler 1 limon suyu 1tatli kasigi seker 125 ml su 200 ml zeytinyagi 24 adet enginar kalbi 1 adet sogan 1 çay bardagi rendelenmis parmesan tuz karabiber Hazırlanış 1 Soyulmus ve ayiklanmis enginarlari, su, zeytinyagi, dogramis sogan, tuz ve karabiber ile tencereye koyun ve düsük isida pisirin. 2 Suyunu çektiginde limon ve seker ekleyin ve çektirin. 3 Enginarlari karamelize olup renkleri hafif dönene kadar pisirin. 4 Rendelenmis parmesani ekleyin. Karistirip hemen servis edin. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.