![]() |
Zeytinyağlı Garnitürlü Enginar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zeytinyağlı Garnitürlü Enginarenginar nasıl pişirilir - bezelyeli enginar - enginar tarifi - enginar yemeği yapılışı Malzemeler: 6 adet enginar 1 su bardağı bezelye 1 adet havuç 1 adet patates 1 çay bardağı zeytinyağı 2 adet kuru soğan Yarım demet dereotu Yeteri kadar tuz 1 adet limon 1 yemek kaşığı toz şeker 2 yemek kaşığı un 1 çay bardağı su Yağlı kağıt Hazırlanışı: Enginarları ayıklayıp limonlu, unlu suda bekletin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ortalarına bezelyeli harcı doldurun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|