Patatesli Kereviz |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Patatesli KerevizPatatesli Kereviz Tarifi - Patatesli Kereviz Nasıl Yapılır - Patatesli Kereviz Malzemeleri Patatesli Kereviz 3 adet orta boy kereviz 2 adet patates 2 adet orta boy havuç 1 su bardağı bezelye 1, 5 çay bardağı zeytinyağı 1 adet soğan 2 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı tuz Dereotu Sebzeler soyulur ve kibrit çöpü boyunda, 1 parmak eninde doğranır Tencereye zeytinyağı konur, ısınınca ince kıyılmış soğan atılır, pembeleştirilir Daha sonra sırasıyla ve 7 dakika arayla havuç, patates ve kereviz atılır Sebzeler yumuşamaya başlayınca konserve bezelye, tuz ve kıyılmış sarımsak eklenir Gerekirse az su eklnebilir Soğuyunca servis tabağına konur, dereotu serpilir![]() |
|
|
|