![]() |
Zeytinyağlı Kış Türlüsü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zeytinyağlı Kış TürlüsüZeytinyağlı Kış Türlüsü Tarifi - Zeytinyağlı Kış Türlüsü Nasıl Yapılır - Zeytinyağlı Kış Türlüsü Malzemeleri Zeytinyağlı Kış Türlüsü Tarifi 2 orta boy patates 2 orta boy kereviz 2 orta boy havuç 500 g yer elmas ı10-15 baş arpacık soğan 3 diş sarımsak 1 çay bardağı zeytinyağ 2 çay bardağı su 1 yemek kaşığı (silme) un 1/2 limon suyu 1 çay kaşığı tuz Ayrıca kereviz ve yerelmasını bekletmek için limonlu su Yapılışı : Arpacık soğanların kabuklarını soyun ![]() ![]() ![]() ![]() Düdüklü tencerenin içine zeytinyağ, arpacık soğan ve sarımsağı alıp hafif kavurun ![]() ![]() ![]() ![]() Yemeği tencerede soğutup servis tabağına alın ![]() Afiyet olsun… ![]() |
![]() |
![]() |
|