![]() |
Karnabahar Ve Brokoli Turşusu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karnabahar Ve Brokoli Turşusukarnabahar ve brokoli turşusu tarifi - karnabahar ve brokoli turşusunun yapılışı - karnabahar ve brokoli turşusu nasıl yapılır Malzemeler: Küçük bir kavanoz için; 5-6 çiçek karnabahar 5-6 çiçek brokoli 2 orta boy havuç 5 diş sarımsak / bıçakla hafifçe ezilmiş 3 adet defne yaprağı 1 çay kaşığı kişniş tohumu 1/2 çay kaşığı kırmızı pul biber 1/2 çay kaşığı tane karabiber salamura için; yeteri kadar tuz yeteri kadar sirke yeteri kadar su 5-6 dal maydanoz sapı 3-4 dal dereotu / mevsiminde kereviz yaprağı Hazırlanışı: Karnabahar ve brokolileri küçük çicekler halinde koparın ![]() ![]() ![]() ![]() Kavanozun en altına 1 diş sarımsak ve defne yaprağı koyun ![]() ![]() ![]() Salamurası; Sebzeleri yerleştirdiğiniz kavanozun 3/1 kadarına sirke, kalanına sebzelerin üzerine çıkacak kadar içme suyu ekleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntı ![]() |
![]() |
![]() |
|