Kurutulmuş biberlerin üzerine kaynar su dökün Yumuşayana kadar, bir gece bekletin Ertesi gün süzdürün Çekirdeklerini temizlemeden, iri iri doğrayın
Taze kırmızı biberleri közleyin Kabuklarını soyun, çekirdeklerini çıkarın ve iri iri doğrayın
Baharatları (kimyon ve kişniş tohumları) teflon tavada kavurun Baharat öğütücüsünde öğütün veya havanda dövün
Kurutulmuş biberleri, közlenmiş biberleri, baharatları, sarımsakları, tuzu ve zeytinyağını blendera koyun ve hepsini çekin
Hazırladığınız harissayı, küçük steril bir kavanoza koyun Üzerine hava almaması için zeytinyağı ekleyin Kavanozun kapağını kapatın Serin bir yerde saklayın
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.