Krem Santili Kabak |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Krem Santili KabakMalzemeler 1 kg kabak 3 Adet yumurta 200 gr krem santi 250 gr beyaz peynir Yarim demet maydanoz Yeteri kadar tuz, karabiber, dereotu Tarifi Kabaklarin, kabuklarini kaziyin Yikayip tuzlu suda hafif yumusayincaya kadar haslayin Kabaklari 1 cm kalinliginda boyuna kesin Yaglanmis tepsiye sik olarak yerlestirin Bir kapta üç yumurtayi iyice çirpin Içerisine krem santi ilave ederek tekrar çirpin Rendelenmis beyaz peynir ve ince kiyilmis dereotunu içerisine ilave edip karistirin Yapmis oldugunuz karisimi kabaklarin üzerine dökün Geriye kalan kabaklar ile üzerini kapatin 200 derecede önceden isitilmis firinda pembelesinceye kadar pisirin Servis tabagina alarak servise sunun |
|