ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Yemek Tarifleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=609)
-   -   Krem Santili Kabak (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=191863)

Prof. Dr. Sinsi 06-28-2012 09:29 AM

Krem Santili Kabak
 
Malzemeler

1 kg kabak

3 Adet yumurta

200 gr krem santi

250 gr

beyaz peynir

Yarim demet maydanoz

Yeteri kadar

tuz,

karabiber,

dereotu

Tarifi

Kabaklarin, kabuklarini kaziyin. Yikayip tuzlu suda hafif yumusayincaya kadar haslayin. Kabaklari 1 cm kalinliginda boyuna kesin. Yaglanmis tepsiye sik olarak yerlestirin.

Bir kapta üç yumurtayi iyice çirpin. Içerisine krem santi ilave ederek tekrar çirpin. Rendelenmis beyaz peynir ve ince kiyilmis dereotunu içerisine ilave edip karistirin.

Yapmis oldugunuz karisimi kabaklarin üzerine dökün. Geriye kalan kabaklar ile üzerini kapatin. 200 derecede önceden isitilmis firinda pembelesinceye kadar pisirin. Servis tabagina alarak servise sunun


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.