Köfte Çanağında Beşamelli Brokoli |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Köfte Çanağında Beşamelli BrokoliKöfte Çanağında Beşamelli Brokoli - Köfte Çanağında Beşamelli Brokoli Tarifi ![]() Malzemeler : 350 gr kıyma1 yumurta 1 soğan 1 tutam maydanoz Galeta unu Tuz, karabiber Üzeri İçin Brokoli Kaşar peyniri Beşamel Sosu İçin 1 5 su b süt1 çorba k söke unSıvıyağ Tuz Sade organik karabiber Muskat Hazırlanışı Kıymayı karıştırma kabına alın Üzerine soğan rendesi, yumurta, tuz, karabiber ve galeta ununu alarak köfteyi yoğurun Hazırladığınız köftelere çanak şekli verin![]() Tepsiye dizdikten sonra önceden ısıtılmuş 180 derecede yarı kıvamda pişirin Haşlanmış brokolileri köftelerin içine yerleştirin![]() Beşamel sosu için unu sıvıyağda kavurun Kokusu çıkmaya başlayınca üzerine sütü ekleyerek çırpın Tuzunu, karabiberini ve muskatı ekleyerek kısık ateşte pişirin Pişen beşamel sosu brokolilerin üzerini tamamen kaplamayacak şekilde dökün![]() En son üzerine kaşar peyniri rendesi koyarak 180 derecede kızarana kadar pişirin
|
|
|
|