Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
brüksel, etli, lahanası

Etli Brüksel Lahanası

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Etli Brüksel Lahanası



Etli Brüksel Lahanası Tarifi - Etli Brüksel Lahanası Yapılışı - Etli Brüksel Lahanası Nasıl Yapılır - Etli Brüksel Lahanası Malzemeleri

Malzemeler:

300 gram brüksellâhanası,

2 adet orta boy kuru soğan,

300 gram yağsız kuşbaşı et,

2 adet orta boy domates,

1 çay bardağı haşlanmış nohut,

1 kahve fincanı sıvıyağ,

karabiber

yeterince tuz


Hazırlanışı:

Uygun bir tencerede kuşbaşı etleri biraz sıcak su ekleyip haşlayalım Başka bir tencerede sıvıyağ ile birlikte ince doğranmış soğanları pembeleştirelim Rendelenmiş domatesleri ekleyip 1-2 dakika kadar kavuralım Domatesler suyunu çektikten sonra brüksellâhanalarını ekleyip diriliklerini kaybedene kadar 2 dakika ara ile karıştırarak kavuralım İçine haşlanmış etleri, nohudu, karabiberi ve tuzu ekleyip, sebzelerin üzerini hafif aşacak kadar sıcak su ilave ederek ağır ateşte pişirelim Piştikten sonra ılık olarak servise sunalım

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.