Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
barbunya, etli, taze

Etli Taze Barbunya

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Etli Taze Barbunya



taze barbunya nasıl pişirilir - etli barbunya tarifiMALZEMELER


1 kilo taze barbunya


500 gram çalı fasulyesi


Etli Taze Barbunya Yemeği Tarifi


500 gram kemikli kuşbaşı et


2 adet soğan


2 yemek kaşığı yağ


2 yemek kaşığı biber domates salçası karışımı


Tuz, Karabiber


YEMEĞİNİN YAPILIŞI VE HAZIRLANMASI


1 Soğan küçük doğranır Etle birlikte yağda biraz kavrulur Et suyunu salıp çekince salçalar konur Biraz daha kavrulur 5-6 bardak sıcak su dökülür Kaynamaya bırakılır


2 Barbunya kabuklarından temizlenir, yıkanır Çalı fasulyenin kılçıkları temizlenir Yıkanır ve arzu edilen boylarda kesilir Barbunya ve fasulye birlikte kaynayan suya katılır Kaynadıktan sonra altı kısılarak pişirilir


Pişeceğine yakın tuz ve karabiber katılır Suyunu tamamen çekmeden ocaktan alınır


Not:Kurutulmuş veya taze kırmızıbiber de kullanılır



alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.