Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
acılı, barbunyalı, kara, lahana

Acılı Barbunyalı Kara Lahana

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Acılı Barbunyalı Kara Lahana



Acılı Barbunyalı Kara Lahana - Acılı Barbunyalı Kara Lahana Tarifi

Malzemeler:


* 500 grkuzu gerdan

* 2 soğan

* 2 diş sarımsak

* 1 çorba ksalça

* 2 su bhaşlanmış barbunya

* 1 çay bmısır

* 2 bağ karalahana

* 1 çorba ktereyağı

* Sıvıyağ

* Tuz, karabiber

* Su

Hazırlanışı:


İlk olarak eti sıvıyağ ve tereyağı karışımında kavurmaya başlayın Soğan ve sarımsağı da doğrayarak sıvıyağda kavurun Daha sonra önce salçasını, sonra suyunu vererek kaynamaya bırakın Etlerin pişmesişne yakın üzerine doğranmış lahana ve barbunyayı ekleyin En son üzerine minik mısırlardan serperek tuzunu ve baharatını ayarlayıp kapağı kapalı pişmeye bırakın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.