Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
madımak, pastırmalı

Pastırmalı Madımak

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Pastırmalı Madımak



Pastırmalı Madımak - Pastırmalı Madımak Tarifi


Malzemeler:

1 kg madımak

100 gr pastırma

1 soğan

2 çorba k salça

1 çay b bulgur

1 çorba k tereyağı

Sıvıyağ

Tuz, su


Hazırlanışı:

1 kgmadımağı ince olarak kesin1 adet soğanı yemeklik kesin100 grpastırmayı ince olarak kesinTencereye sıvıyağ ve tereyağını alın Üzerine soğanı ve pastırmayı ilave edip birlikte kavurunKavrulduktan sonra 2 çorba kaşığı salçayı ilave edin ve kavurmaya devam edin


Daha sonra üzerine 1 kgince kesilmiş madımağı ilave edinMadımağın üzerine 1 çay bardağı bulguru ilave edinÜzerine su ilave edinEn son üzerine tuz ilave edin ve madımağı pişirinPastırmalı madımak piştikten sonra servis tabağına alıp servis edin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.