Çam Fıstıklı İspanak Kavurma |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Çam Fıstıklı İspanak KavurmaÇam Fıstıklı Ispanak Kavurma Malzemeler • 1 kg ıspanak • 200 gr dolmalık fıstık (çam fıstığı) • 3 çorba kaşığı zeytinyağı • 2 çorba kaşığı ayçiçek yağı • Tuz Tarif Ispanak yapraklarını köklerinden ayırmadan iyice yıkayın Kaynar suda 5 dakika bekletin Süzgece alıp suyunu süzün Büyük bir tencerede zeytinyağını ısıtın Ispanağı 1 dakika soteleyip tuz ekleyin Ayçiçek yağını tavada kızdırıp dolmalık fıstıkları hafifçe kavurun Ispanakları servis tabaklarına paylaştırın Dolmalık fıstıkları üzerlerine serpiştirip sıcak olarak servis yapın |
|