Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
bezelyeli, göğsü, sarma, tavuk

Bezelyeli Tavuk Göğsü Sarma

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Bezelyeli Tavuk Göğsü Sarma



Bezelyeli Tavuk Göğsü Sarma Tarifi - Bezelyeli Tavuk Göğsü Sarma Yapılışı - Bezelyeli Tavuk Göğsü Sarma Nasıl Yapılır - Bezelyeli Tavuk Göğsü Sarma Malzemeleri

4 kişilik

Gerekli malzeme:

4 ince dövülmüş tavuk göğsü

4 çorba kaşığı iç bezelye

2 çorba kaşığı krema

Yarım demet taze soğan

1 demet dereotu,

karabiber, tuz

1 çorba kaşığı hardal

5-6 çorba kaşığı sıvıyağ

1 su bardağı tavuk suyu


Tavuk göğüs etlerini ince dövün Bir kapta 1 çorba kaşığı sıvıyağ, hardal, tuz ve biberi karıştırıp tavuk göğüs etlerinin üzerine sürün Bezelyeyi tuzlu suda 3-4 dakika haşlayın Fazla yumuşamadan ateşten indirin ve süzgece alın İçine çok ince kıyılmış taze soğan, dereotu ile krema, tuz ve karabiber ilave edin Hazırladığınız iç malzemesini tavuk göğüs etlerine paylaştırıp rulo yapın ve kürdanla tutturun Yapışmayan tavada sıvıyağı kızdırın ve göğüs etlerini çevirerek kızartın Ruloları bir tencereye alıp üzerine tavuk suyu ilave ederek kısık ateşte 20 dakika pişirin Dilimleyerek servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.