Enginarlı İzgara Bonfile |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Enginarlı İzgara BonfileEnginarlı Izgara Bonfile Tarifi - Enginarlı Izgara Bonfile Yapılışı ENGİNARLI IZGARA BONFİLE Malzeme: 200 gr dana bonfile 1 adet enginar 50 gr ıspanak Tuz, karabiber Taze baharat (maydanoz, kekik, fesleğen, biberiye) 1 diş sarımsak 1/4 soğan 1 çorba kaşığı Altın Hasat Riviera Zeytinyağı Biberiye dalı Enginarı haşlayın Bonfileyi önceden zeytinyağında taze baharatlar ile marine edin Izgarada pişirin Ispanakları kızgın tavada fazla öldürmeden soteleyin Sos için sarımsağı ve soğanı ince doğrayın Malzemeleri tuz ve karabiberle bir kaba alıp kaynatın Enginarı tabağa alıp ortasına sote ıspanağı yerleştirin Bonfileyi ıspanağın üzerine sos ile birlikte alın Biberiye dalı ile süsleyerek servis yapın
|
|
|
|