Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
bezelyeli, haşlama, naneli

Naneli Bezelyeli Haşlama

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Naneli Bezelyeli Haşlama



Naneli Bezelyeli Haşlama Tarifi - Naneli Bezelyeli Haşlama Yapılışı - Naneli Bezelyeli Haşlama Nasıl Yapılır - Naneli Bezelyeli Haşlama Malzemeleri

MALZEMESİ (6 kişilik)

1 kilo iç bezelye

1 bağ nane

1 çay kaşığı şeker

100 gram sadeyağ

tuz

600 gram haşlama et


Nane yapraklarını dallarından ayırıp yıkayın, bol suda kaynatın, suya bezelyeleri koyun, kapağı yarı açık duran tencerede haşlayın Piştikten sonra, bezelyeleri, sularını fazlaca süzmeden çıkarın, başka tencereye alıp sade yağı ve şekeri katın Tencereyi çok hafif ateşe oturtun suyunu çekinceye kadar arada bir karıştırarak pişirin Başka bir kapta haşladığınız et dilimleryle sofraya getirin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.