![]() |
Naneli Bezelyeli Haşlama
Naneli Bezelyeli Haşlama Tarifi - Naneli Bezelyeli Haşlama Yapılışı - Naneli Bezelyeli Haşlama Nasıl Yapılır - Naneli Bezelyeli Haşlama Malzemeleri
MALZEMESİ (6 kişilik) 1 kilo iç bezelye 1 bağ nane 1 çay kaşığı şeker 100 gram sadeyağ tuz 600 gram haşlama et Nane yapraklarını dallarından ayırıp yıkayın, bol suda kaynatın, suya bezelyeleri koyun, kapağı yarı açık duran tencerede haşlayın. Piştikten sonra, bezelyeleri, sularını fazlaca süzmeden çıkarın, başka tencereye alıp sade yağı ve şekeri katın. Tencereyi çok hafif ateşe oturtun suyunu çekinceye kadar arada bir karıştırarak pişirin. Başka bir kapta haşladığınız et dilimleryle sofraya getirin. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.