![]() |
Mantar Mantısı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mantar Mantısı![]() Malzemeler 300 gr iri kültür mantarı 100-150 gr kıyma 1 adet küçük boy soğan 1 adet domates 2 diş sarımsak 2 çorba kaşığı sıvıyağ 1 çay kaşığı biber salçası Tuz Karabiber Üzeri için, 3-4 çorba süzme yoğurt Sarımsak Tuz Tereyağ, pul biber, kuru nane Yemeğin tarifi Mantarlarınızın saplarını ayırın, yıkayarak birkaç damla limon suyu eklediğiniz suya ıslatın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mantarlarınızın içini, çay kaşığı yardımı ile siyah kısımlarını alacak şekilde temizleyin ![]() ![]() Fırın kabınıza mantarları dizin, 200-225 derecelik fırında 50 dk kadar pişirin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|