![]() |
Kerevize Tavuk Kondu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kerevize Tavuk KonduKerevize Tavuk Kondu Tarifi - Kerevize Tavuk Kondu Yapılışı - Kerevize Tavuk Kondu Nasıl Yapılır - Oktay Usta Kerevize Tavuk Kondu Malzeme Listesi: 4 Kereviz 1 Tavuk Göğsü 1 Kase Mantar 1 Soğan 2 Diş Sarımsak 1 Çorba K ![]() 2 Çorba K ![]() Sıvıyağ Tuz Karabiber Su Üzeri İçin: Dilim Domates Kaşar Peyniri Hazırlanışı: Kerevizleri soyup ortadan ikiye bölüyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kapağı kapalı olarak pişiriyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() Tavuklar suyunu saldıktan sonra, biber salçası, biber sos ve doğranmış mantarları katıp karıştırıyoruz ![]() ![]() ![]() Pişen kerevizleri borcam bir kaba diziyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() Önceden ısıtılmış 190 derecede fırında kaşarlar eriyene kadar pişiriyoruz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|