![]() |
Kabaklı Beykoz Kebabı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kabaklı Beykoz KebabıKabaklı Beykoz Kebabı Tarifi - Kabaklı Beykoz Kebabı Yapılışı - Kabaklı Beykoz Kebabı Nasıl Yapılır - Oktay Usta Kabaklı Beykoz Kebabı Malzemeler : 5 Kabak 300 Gr ![]() 2 Defne Yaprağı 1 Çorba K ![]() 1 Soğan 2 Diş Sarımsak Tane Karabiber Sıvıyağ 2 Domates 2 Biber Tuz Su Hazırlanışı Biraz sıvıyağ ile kuşbaşı doğranmış kuzu etini kavuruyoruz ![]() ![]() Salçayı ekliyoruz ![]() ![]() Kabakları ince bir şekilde uzunlamasına dilimliyoruz ![]() ![]() Kabakları kızardıktan sonra biraz tuzla harmanlıyoruz ![]() ![]() Ortasına kuzu etinden koyup uçlarını birleştirip ters çevirerek borcama diziyoruz ![]() ![]() ![]() Önceden ısıtılmış 180 derece fırında biraz daha pişirip servis ediyoruz ![]() |
![]() |
![]() |
|