Mantarlı Kabak |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Mantarlı KabakANTARLı KABAK MALZEMELER 4 çorba kaşığı mantar kıyılmış 1 su bardağı bayat ekmek içi 1 5 su bardağı kaşar rendesi1/4 su bardağı sıvı yağ 2 adet yumurta 11 adet kabak kekik tuz karabiber HAZIRLANIŞI Kabakları tuzlu suda 10 dakika haşlayın süzüp boylamasına ikiye kesin ortalarını çıkarın Bu çıkan içleri ekmek içi yumurta tuz biber kekik kaşar peynirinin yarısı ve mantarla iyice karıştırın Önce fırını ısıtın payreks bir kabı yağlayın Kabakların oyulmuş kısmına hazırladığınız içi doldurun ve payrekse dizin kalan kaşar rendesini serpin üzerine biraz sıvı yağ gezdirip 15-20 dakika kadar fırınlayın![]() __________________ |
|
|
|