Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
fasülye, güveçte, kuru, tereyağlı

Tereyağlı Güveçte Kuru Fasülye

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tereyağlı Güveçte Kuru Fasülye



Tereyağlı Güveçte Kuru Fasülye Tarifi - Tereyağlı Güveçte Kuru Fasülye Yapılışı - Tereyağlı Güveçte Kuru Fasülye Nasıl Yapılır - Oktay Usta Tereyağlı Güveçte Kuru Fasülye

Malzeme Listesi:


Yarım Kg Fasulye

3 Çorba K Tereyağı

2 Soğan

3 Diş Sarımsak

2 Çorba K Domates Salçası

1 Çorba K Biber Salçası

3 Acı Biber

2 Su B Et Suyu

Tuz

Su


Hazırlanışı:


Kuru fasulyeyi akşamdan soğuk su ile ıslatıyoruz Islattığımız fasulyeleri tencereye koyuyoruz Üzerine su döküp 1 taşım kaynatıyoruz Tereyağını ayrı bir tencereye koyup ocağın üzerine alıyoruz


Soğan ve sarmsağı ince bir şekilde doğrayıp eriyen tereyağına ekliyoruz Karıştırıp kavuruyoruzDomates ve biber salçasını katıyoruz Haşlamış olduğumuz fasulyeleri ekliyoruz


Tuz, tane karabiber, et suyu ve sıcak su koyup karıştırıyoruz Kapağını kapatıp kısık ateşte pişiriyoruz Kaynadıktan sonra tuzunu ve acı biberini ekliyoruz

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.