![]() |
Tereyağlı Güveçte Kuru Fasülye
Tereyağlı Güveçte Kuru Fasülye Tarifi - Tereyağlı Güveçte Kuru Fasülye Yapılışı - Tereyağlı Güveçte Kuru Fasülye Nasıl Yapılır - Oktay Usta Tereyağlı Güveçte Kuru Fasülye
Malzeme Listesi: Yarım Kg. Fasulye 3 Çorba K. Tereyağı 2 Soğan 3 Diş Sarımsak 2 Çorba K. Domates Salçası 1 Çorba K. Biber Salçası 3 Acı Biber 2 Su B. Et Suyu Tuz Su Hazırlanışı: Kuru fasulyeyi akşamdan soğuk su ile ıslatıyoruz. Islattığımız fasulyeleri tencereye koyuyoruz. Üzerine su döküp 1 taşım kaynatıyoruz. Tereyağını ayrı bir tencereye koyup ocağın üzerine alıyoruz. Soğan ve sarmsağı ince bir şekilde doğrayıp eriyen tereyağına ekliyoruz. Karıştırıp kavuruyoruz.Domates ve biber salçasını katıyoruz. Haşlamış olduğumuz fasulyeleri ekliyoruz. Tuz, tane karabiber, et suyu ve sıcak su koyup karıştırıyoruz. Kapağını kapatıp kısık ateşte pişiriyoruz. Kaynadıktan sonra tuzunu ve acı biberini ekliyoruz. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.