Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
barbunya, oktay, pilaki, usta

Oktay Usta Barbunya Pilaki

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Oktay Usta Barbunya Pilaki



Barbunya Pilaki Tarifi - Barbunya Pilaki Yapılışı - Barbunya Pilaki Nasıl Yapılır - Barbunya Pilaki Malzemeleri

Malzemeler:


Yarım Kg Barbunya

2 Patates

1 Havuç

1 Soğan

2 Diş Sarımsak

1 Çorba K Domates Salçası

Zeytinyağı

Yarım Limon

Tuz

Şeker

Su


Üzeri İçin:

Maydanoz


Hazırlanışı:


Barbunyaları haşlıyoruz Soğan ve havucu doğrayıp geniş bir tencerede zeytinyağı ile kavuruyoruz Sarımsağı rendeliyoruz


Domates salçasını katıyoruz Sıcak su döküyoruz Haşlanan barbunyaları katıyoruz


Gerekirse biraz daha sıcak su koyuyoruz Şeker ve tuzunu katıp pişirmeye devam ediyoruz


Sebzeler iyice piştikten sonra doğranmış maydanoz ile servis ediyoruz

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.