![]() |
Oktay Usta Barbunya Pilaki
Barbunya Pilaki Tarifi - Barbunya Pilaki Yapılışı - Barbunya Pilaki Nasıl Yapılır - Barbunya Pilaki Malzemeleri
Malzemeler: Yarım Kg Barbunya 2 Patates 1 Havuç 1 Soğan 2 Diş Sarımsak 1 Çorba K. Domates Salçası Zeytinyağı Yarım Limon Tuz Şeker Su Üzeri İçin: Maydanoz Hazırlanışı: Barbunyaları haşlıyoruz. Soğan ve havucu doğrayıp geniş bir tencerede zeytinyağı ile kavuruyoruz. Sarımsağı rendeliyoruz. Domates salçasını katıyoruz. Sıcak su döküyoruz. Haşlanan barbunyaları katıyoruz. Gerekirse biraz daha sıcak su koyuyoruz. Şeker ve tuzunu katıp pişirmeye devam ediyoruz. Sebzeler iyice piştikten sonra doğranmış maydanoz ile servis ediyoruz. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.